Skip to content
Kezdőlap » Szolgáltatások » Rendezvénytermek

Rendezvénytermek

Válassza konferenciák, bemutatók, bankettek, esküvők, családi rendezvények tökéletes helyszínéül a Népkör Magyar Művelődési Központot. Rendezvénye sikeréhez személyre szabott, egyedi ajánlatokat tudunk biztosítani, hiszen számunkra a vendég igényei és elégedettsége a legfontosabb! Üzleti filozófiánk, hogy minden rendezvény egyedi, és minden tisztelt megrendelőt teljes körűen ki kell szolgálni – hogy a rendezvényszervezéssel járó gondok jelentős részét levegyük a vállukról.

Állandó, megbízható partnereinknek köszönhetően és alvállalkozóink segítségével minden technikai igényt ki tudunk elégíteni (hangosítás, színpad- és látványtechnika, zene és műsorszolgálat stb.), így a dekorációval kapcsolatos igényeket is (virág, zöldnövény-dekoráció, illetve különböző dekorációs eszközök közül válogathat); party- service teamünk, a Bon Appetit étterem csapata, igényének megfelelő cateringet biztosít, legyen szó teljes körű étkeztetésről, kávészünetről vagy svédasztalos kiszolgálásról.

Egy tökéletes rendezvényhez hozzátartoznak különböző extra szolgáltatások is. Igény szerint gondoskodunk hoszteszekről, regisztrációs szolgálatról, szállításról, pakolásról. Igény szerint fotóst, videóst alkalmazunk, hogy rendezvénye fontos pillanatait megörökítsük. Ha szükséges, gondoskodunk fellépőkről, élőzenéről vagy akár tolmácsról is.

Csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában minden igényt kielégítően többféle programjavaslatot dolgoz ki az Ön számára. Teszünk róla, hogy a nálunk megvalósított esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény maradjon a megjelentek számára!

Különféle kikapcsolódási lehetőségekkel és színes programokkal várjuk kedves vendégeinket az év bármely napján!

Szolgáltatásaink:

  • Teljes körű rendezvényszervezés
  • Minden igényt kielégítő rendezvénytermek (20–250 főig)
  • Teljesen felszerelt konferencia- és előadóhelyszínek (fény- és hangtechnika, projektoros kivetítés)
  • Party-service szolgáltatások magas szintű biztosítása
  • Dekoráció, hangulatos berendezés

Kosztolányi Dezső terem

Különböző kulturális rendezvények, bankettek, lakodalmak szervezésére alkalmas. 

Jellemzők:8×7 méteres színpad,teljes felszerelés (fény- és hangtechnika)

Férőhely: 250

Garay Béla terem

Fogadások, irodalmi estek, ismeretterjesztő előadások lebonyolítására ajánljuk.

Férőhely: 50

Tükrös terem

Fogadások, irodalmi estek, ismeretterjesztő előadások rendezésére alkalmas.

Férőhely: 50-60