Skip to content
Kezdőlap » Green E.Th.I.Cs » Live Game / Élő játék

Live Game / Élő játék

ll artistic groups will follow a methodology determined by the University of Turin, which leads the project. Among the other innovations, this methodology includes that, while in traditional theater actors and audience stand separately, in Green E.Th.I.Cs Live Game the stage is the territory and community is the main character of the action. In this process professionals are involved to guarantee a high quality of the actions implemented.

Audiences are actively engaged in critically reflecting on climate change via LIVE performances of the Green E.Th.I.Cs Game (GEG). The game is an interactive, multidisciplinary format, based on the Game of Goose.

GEG combines verified scientific data, critical thinking, and emotional engagement of participants. Audiences participate in the creation of content and organization of the GEG, and they actively perform, next to professional actresses/actors, in high-quality artistic productions becoming protagonists of the Cultural Green Engagement action itself.

GEG is also developing into a BOARD and ONLINE version, thus becoming easily disseminated and accessible to a new audience that normally does not benefit from cultural events.

Minden művészeti csoport a projektet vezető Torinói Egyetem által meghatározott módszertant követi. A többi újítás mellett ebbe a módszertanba beletartozik, hogy míg a hagyományos színházban a színészek és a közönség külön áll, addig a Green E.Th.I.Cs Live Game-ben a színpad a terület, a közönség pedig a főszereplő. Ebbe a folyamatba szakembereket vonnak be, hogy garantálják a végrehajtott intézkedések magas színvonalát.

A közönség a Green E.Th.I.Cs Game (GEG) ÉLŐ előadásain keresztül aktívan részt vesz az éghajlatváltozás kritikus elmélkedésében. A játék egy interaktív, multidiszciplináris forma, amely a Game of Goose-n alapul.

A GEG egyesíti az ellenőrzött tudományos adatokat, a kritikus gondolkodást és a résztvevők érzelmi elkötelezettségét. A közönség részt vesz a GEG tartalomalkotásában és szervezésében, és a professzionális színésznők/színészek mellett aktívan fellép magas színvonalú művészi produkciókban, amelyek a Cultural Green Engagement akció főszereplőivé válnak.

A GEG BOARD és ONLINE változattá is fejlődik, így könnyen terjeszthetővé és elérhetővé válik egy olyan új közönség számára, amely általában nem részesül a kulturális eseményekből.