Skip to content
Kezdőlap » Népkör MMK » Hűségkártya program

Hűségkártya program

A Népkör Magyar Művelődési Központ Hűségkártya programot indított 150. évfordulója alklamából azzal a céllal, hogy a kártya tulajdonosa az intézmény által szervezett programokon és rendezvényeken kedvezményekhez jusson. 

A Népkör hűségkártya használata előtt kérjük olvassa el a részletes tájékoztatónkat!

Kedvezmények

A kedvezményekre való jogosultságot a hűségkártya felmutatásával és annak hátlapján szereplő névvel igazolhatja a kártya tulajdonosa. Amennyiben a kártya tulajdonosa a Népkör valamely szakosztályának a tagja, a Húségkártya mellett a Tagságot igazoló könyvecskét is fel kell mutatnia. 

A hűségkártya felmutatásával ezekre és még sok más kedvezményere jogosult annak tulajdonosa:

 • 15% kedvezmény a Népkör Magyar Művelődési Központ által szervezett programok és rendezvények belépőjére, melyek hirdetésénél szerepel a Hűségkártya jel
 • 15% kedvezmény a Népkör MMK Aranykapu játszóházba szervezett születésnapra
 • 15% kedvezmény a Népkör által nyújtott szolgáltatások igénybe vételére (születésnapok, családi események szervezése)
 • Ingyenes belépés a Népkör Népművészeti szakosztályának karácsonyi és évadzáró műsorára, melynek feltétele az előzetes helyfoglalás (egy Népkör Hűségkártya = egy ingyen belépő)
 • Ingyenes belépés a Népkör Fabula Rasa Színjátszó Grund új előadásainak bemutatójára, melynek feltétele az előzetes helyfoglalás (egy Népkör Hűségkártya = egy ingyen belépő)

A Népkör MMK jogosult, hogy hűségprogramjának szabályzatát a felhasználók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítsa, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi az www.nepkor.rs honlapon.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Népkör MMK hűségprogrammal kapcsolatban, kérjük, térjen be személyesen irodánkba (Kossuth Lajos tér 4., Szabadka), ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek, vagy keressen bennünket az info@nepkor.rs e-mail címen. A hűségkártyával kapcsolatos információkat megtalálhatja a www.nepkor.rs címen.

husegkartya_Nepkor

Hogyan lehet Népkör hűségkártyához jutni?

Hogyan lehet Népkör hűségkártyához jutni?

 • Egy személy csak egy hűségkártyát igényelhet a saját nevére korosztálytól függetlenül a hűségkártya adatlap kitöltésével a Népkör MMK irodájában munkanapokon (Cím: Kossuth Lajos tér 4.)
 • Minden személy, korosztálytól függetlenül, aki a Népkör Magyar Művelődési Központ valamely szakosztályának aktív tagja ingyenesen igényelhet Népkör hűségkártyát.
 • Minden személy, korosztálytól függetlenül, aki nincs betagosodva a Népkör Magyar Művelődési Központ valamely szakosztályába éves szinten 1800 dináros támogatással lehet Hűségkártya tulajdonos, melyet a kártya átvétele napján kell, hogy kifizessen.
 • Az igényelt Népkör hűségkártya egy évig érvényes annak kiadásának napjától. Lejáratát követően újra kell igényelni.
 • Függetlenül, hogy a hűségkártya ingyenes vagy kedvezményes belépésre jogosítja fel tulajdonosát a hűségkátya jellel ellátott rendezvényekre, az előzetes helyfoglalás vagy jegyvásárlás általános szabályai a kártya tulajdonosára is érvényesek.
 • A kártya nem fizetőeszköz
 • A hűségkártya adatlapon szereplő információkat, melyet a hűségkártya tulajdonosa ad meg annak igénylésekor, a Népkör Magyar Művelődési Központ bizalmasan kezeli és nem teszi ki a nyilvánosság elé.

HŰSÉGKÁRTYÁT IGÉNYLŐ ADATLAP